Anyukák véleményei

"A gyerekek oldott és szeretetteljes légkörben élhetik életük legfontosabb éveinek hétköznapjait, mert láthatóan nemcsak ők érzik jól magukat, hanem az óvodapedagógusok is. Ennek megfelelően a magas szintű szakértelemmel párosulva a gyerekek nagyon erős alapot kapnak a további éveikhez. A fakultatív programok keretében belekóstolhatnak a gyermekeink az úszásba, korcsolyázásba, néptáncba, karatéba is."
(Sándor Szilvia)

 

 

"Az óvónénik lénye, ahogy foglalkoznak és bánnak a gyerekekkel a legjobb a Hétpettyes Óvodában. Egy varázslatos, inger gazdag világot teremtenek köréjük, és nagyon odafigyelnek a gyermekek önbizalmának növelésére, megtartására is. Partnerként kezelik a gyermekeket, nincs hatalmaskodás felettük."
(Csanády Eszter)
 

 

"A Hétpettyes Óvoda legnagyobb előnye, hogy gyermekbarát és lassú a beszoktatás, ami lehetőséget ad a közösséghez és az óvónénikhez való alkalmazkodáshoz."
(Kalmár Johanna)

 

 

"Az óvodapedagógusok értékrendje a családunkéval megegyezik, így gazdagítja azt."
(Sándor Szilvia)
 

 

"Ez egy olyan ovi, ahol az óvodáskorú gyerekek megkapják a maximumot a lelki és szellemi fejlődésükhöz."
(Csanády Eszter)
 

 

"Az Óvoda legnagyobb előnye a nyugodt, családias környezet és a kiemelkedő fejlesztő programok: a testi-lelki fejlődést elősegítő, játékos foglalkozások, valamint a pszichomotoros fejlesztést és tapintást fejlesztő játékok."
(Kalmár Johanna)

 

 

"Az óvodai élmények erősítik a család harmóniáját, stabilitását."
(Sándor Szilvia)
 

 

"A gyerekeim nagyon szeretik az óvónéniket, a gazdag programot és a játszóteret."
(Bujtás Erika)