Csoportok

The Teddy Bears

The Teddy Bears

Kis létszámú csoportunk barátságos, nyugodt és szeretetteljes környezetet biztosít a gyermekek számára. Vegyes csoport vagyunk, vannak 3 évesektől egészen 7 éves korig gyerekek.

Az angol nyelvet játékos formában sajátítják el a gyerekek, dalok, mondókák, versek segítségével. A foglalkozások is érdekesek, és sokszínűek. A csoportban az angolul jól beszélő óvó nénik biztosítják a színvonalat.

Méhecskék

Méhecskék

Csoportunkba kis-, középsős- és nagycsoportos korú gyerekek járnak. Mindennapjainkat derűs, meleg hangulatú csoportszobánkban töltjük. Szeretünk legózni, kirakózni, várat építeni

és szivacsokból kuckót készíteni. A galériában is igazán jókat játszhatunk: sütünk, főzünk, bábozunk. A barkácsasztalnál kedvünkre feshetünk; gyurmázunk, vágunk, varrunk, ragasztunk különleges technikákat alkalmazunk.

Ficánkák

Ficánkák

Nevünkhöz méltóan éljük az óvodai mindennapjainkat: „Ficánkolunk, mint hal a vízben.”

Vegyes csoport vagyunk, vannak köztünk az óvodát most kezdő kicsik és iskolába készülő nagyok is. Nagyon szeretünk játszani, határt csak a képzeletünk szabhat, hiszen a csoportban szinte minden felhasználható a játék céljára (bútorok, és egyéb berendezési tárgyak egyaránt).

Vacskamatik

Nevünket Lázár Ervin Négyszögletű kerek erdő című kedves meséjének egyik hősétől örökítettük át. Vacskamati egy cica, egy nagyon különleges cica. Kiscsoportosok, középsős és nagycsoportosok vegyesen: mi együtt ’játszuk’ át az egész évet.
 
Mint általában a cicák, de különösen mint a Vacskamati cica, rengeteget játszunk…