Csoportok

Ismerje meg csoportjainkat!

 Hétpettyes Óvoda | Vacskamati csoport

Vacskamatik

Nevünket Lázár Ervin Négyszögletű kerek erdő című kedves meséjének egyik hősétől örökítettük át. Vacskamati egy cica, egy nagyon különleges cica. Kiscsoportosok, középsős és nagycsoportosok vegyesen: mi együtt ’játszuk’ át az egész évet.
 
Mint általában a cicák, de különösen mint a Vacskamati cica, rengeteget játszunk…

Ismerje meg a Vacskamati csoportot, kattintson ide!

 Ficánka csoport

Ficánkák

Vegyes csoport vagyunk, vannak köztünk az óvodát most kezdő kicsik és iskolába készülő nagyok is. Nagyon szeretünk játszani, határt csak a képzeletünk szabhat, hiszen a csoportban szinte minden felhasználható a játék céljára (bútorok, és egyéb berendezési tárgyak egyaránt).

Nevünkhöz méltóan éljük az óvodai mindennapjainkat: „Ficánkolunk, mint hal a vízben.”

Ismerje meg a Ficánka csoportot, kattintson ide!

Hétpettyes Óvoda | Méhecske csoport

Méhecskék

Csoportunkba kis-, középsős- és nagycsoportos korú gyerekek járnak. Mindennapjainkat derűs, meleg hangulatú csoportszobánkban töltjük. Szeretünk legózni, kirakózni, várat építeni és szivacsokból kuckót készíteni. A galériában is igazán jókat játszhatunk: sütünk, főzünk, bábozunk.

Mint a „Méhecskék” szorgoskodunk.

Ismerje meg a Méhecske csoportot, kattintson ide!

Hétpettyes Óvoda | Teddy Bear csoport

The Teddy Bears

Kis létszámú csoportunk barátságos, nyugodt és szeretetteljes környezetet biztosít a gyermekek számára. Vegyes csoport vagyunk, vannak 3 évesektől egészen 7 éves korig gyerekek. Jó időben a tágas udvaron játszunk. Imádunk fogócskázni, bújócskázni, vagy csak futkározni.

Ismerje meg a The Teddy Bears csoportot, kattintson ide!