Startoltunk a megújulásért!A Startlap pályázatot ír ki azon civil szervezetek számára, akik a változás jegyében fejlődni, megújulni szeretnének; jobbá tennék környezetüket, tartalmasabbá, szebbé tennék mások életét. Fenntartónk, az Aranyeső Alapítvány a Kölyökváros - Görbe utcájának felújításáért szállt harcba az egymillió forintos támogatásért.

Három kategóriában (oktatás, közösség, környezetvédelem) pályázhattak azok a civil szervezetek, egyesületek és alapítványok, akik kiemelt fontosságúnak tartják a környezetvédelmet, a nevelést és közösség védelmét. 

Startolj a megújulásért!

Óvodánk kialakított egy, az országban egyedülálló kezdeményezést, amely egyedi pedagógiai módszernek bizonyul. 2003-ban megvalósítottuk a,,Kölyökváros – Görbe utca” elnevezésű szerepjátékvároskát, mely az óvodás és iskoláskorú gyerekek szerepjáték tanulására és -gyakorlására szolgáló, faházakból álló “város”. Pályázatunk célja a ,,Kölyökváros – Görbe utca” elnevezésű szerepjáték városka felújításához szükséges pénzösszeg megteremtése volt.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden szavazónak, hogy támogatásával bekerülhettünk a közönségszavazáson a legjobb öt közé a közösség kategóriában!

A szakmai zsűri augusztus 9-én meghozta döntését. Bár kiemelkedőnek tartották pályázatunkat, sajnos az egymillió forintot nem mi kaptuk. Különdíjként egy eOldal VIP csomagot kaptunk!

Köszönjük a támogatásukat!