Csapatot építettünk KarádonMikor megkérdeztük, miért jó a Hétpettyes Óvodában dolgozni, mindenki egyöntetűen azt válaszolta, a jó közösség miatt! A családias légkör a gyerekekre is jó hatással van: biztonságban érzik magukat, így minden nap újabb és újabb dolgokat tanulhatnak meg, örömmel. Ahhoz, hogy az állandó jó hangulat megmaradjon, évente egyszer elmegyünk egy csapatépítő kirándulásra. Idén Karádon jártunk...

Kellemes hangulatban telt a karádi kirándulás. Vezetők, óvodapedagógusok és dajkák együtt fedezték fel az erdő titkait a jó időben, majd egy hatalmas beszélgetéssel zárták a napot, természetesen finom ételek társaságában.

A Hétpettyes Óvodában fontosnak tartjuk, hogy a kollégák jól érezzék magukat a munkában, hiszen a lurkók minden rezdülésünket érzékelik. Ahhoz, hogy a közös célokért egységesen ki tudjunk állni, szükségünk van néhány ilyen napra is, amikor a munkától és a családtól távol, együtt vagyunk. Ilyenkor kibeszéljük a problémákat, felelevenítjük az év legjobb pillanatait és egy-egy vicces óvodai történet is előkerül.

Nézze meg, mit csináltunk Karádon, kattintson a képekre:
 

Hétpettyes Óvoda - CsapatépítésHétpettyes Óvoda - CsapatépítésHétpettyes Óvoda - Csapatépítés